16-07-06

Trainen op de Gentse Feesten

Gisteren hadden we geen loopwedstrijd gepland. Dan maar even gaan kijken naar de start van de Gentse Feesten.

Overal kon je op de koppen lopen. Om aan de drukte te ontsnappen ben ik dan maar iets gaan drinken op de binnenkoer van het Huis van Alijn. Blijkbaar was ik niet de enige met dat idee, want op het terras ontmoette ik nog een aantal joggers van RC Gent.

Verschijnt daar plots op het podium een zekere professor doctor Bouger, naar het schijnt een expert op gebied van beweging. De man, blijkbaar met de helm geboren, is ondertussen al beroemd, althans in de omstreken van de Kraanlei. Ik kan mij trouwens niet van de indruk ontdoen dat ik hem van ergens ken. Hij houdt er alleszins revolutionaire trainingspraktijken op na. Bewegen deed het in ieder geval. In een mum van tijd stond daar 200 man een training af te werken onder de deskundige leiding van professor Bouger.

Ik moet zeggen dat ik met een goed gevoel naar huis terugkeerde. Trainen op de Gentse Feesten, dat is me nog nooit overkomen. Ik hoorde dat er nog trainingsessies voorzien zijn. Meetrainen kan nog op zondag 16, maandag 17, dinsdag 18, woensdag 19, vrijdag 21, zondag 23 en maandag 24 juli in het Huis van Alijn, Kraanlei 65, Gent, elke avond om 18u30 stipt.

09:01 Gepost door Herman | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hoep hoep hoela show Professeur Bougez dankt alle aanwezige joggers van RCG voor hun aanwezigheid in Het Huis van Alijn, Kraanlei 65 te 9000 Gent.

Merçi et au revoir

Roger Bougez

Gepost door: Bouger Roger | 19-07-06

De commentaren zijn gesloten.